De Baron van Buren
dat smaakt naar meer

Italiaans schepijs

Het Italiaanse ijs wat wij scheppen bij de Baron wordt voor ons gemaakt door de Italiaanse familie 'Granucci'. Al voor de derde generatie kunnen zij zich onder de beste ijsmakers ter wereld scharen. Edi, zoon van Luigi en Anna, werkte vanaf zijn 12e mee in het familiebedrijf. Hij weet al heel vroeg dat hij voor het ijs geboren is en maakt Gelati Granucci groot in Nederland. Didi (1981) neemt het bedrijf in 2011 over en staat met veel passie, doorzettingsvermogen en gedrevenheid aan de dagelijkse leiding van Gelati Granucci. Het voortzetten van Gelati Granucci betekent voor Didi het voortzetten van een familietraditie met hun eigen receptuur.  Gelati Granucci gaat met de tijd mee, ze groeit, breidt uit en ontdekt. In de zomer draait het team op volle kracht om voor u het lekkerste ijs te bereiden.


Presentatie van het ijs

Wij presenteren het ijs van Granucci á la pozzetti, wat vrij nieuw is in Nederland. Deze traditionele Italiaanse manier van het presenteren met de zilveren deksels zorgt bij u voor nieuwsgierigheid en spanning, want wat zit er onder die deksel? Daarnaast garanderen deze afgesloten vriezers een constante temperatuur en de minste licht- en luchtverontreiniging wat zijn voordelen bied aan mensen met een allergie. Omdat ons ijs geen conserveermiddelen bevat en alleen natuurlijke kleurstoffen is dit de beste manier om het ijs voor u zo hoog mogelijk in kwaliteit te houden.


Wanneer hebben jullie ijs?

Het is niet met zekerheid te zeggen vanaf wanneer tot wanneer wij ijs hebben, dit is erg afhankelijk van het weer. Wij streven ernaar om vanaf april tot oktober ijs te scheppen. Wilt u graag zeker zijn van uw zaak, volg ons dan op Instagram op @debaronvanburen of like ons op facebook.nl/debaronvanburen. 


IJskaart 2019

  • Ijskaart
    Ijskaart